Naaicursus

NaaicursusAtelier voor Jou geeft de naaicursus op verschillende dagen en voor verschillende niveau’s. Zo is er een naaicursus voor beginners en een naaicursus voor gevorderde. Een naaicursus is eigenlijk serie naailessen waarin je één of meerdere onderwerpen behandeld.

Wat leer je tijdens de naaicursus?

Tijdens een naaicursus leer je eerst de basis technieken die nodig zijn om verder te gaan. En terwijl je deze technieken aan het leren bent maak je ook nog eens een mooie tas. Wanneer je de cursus hebt afgerond kun je doorstromen naar de cursus voor gevorderde. In deze cursus pas je nog steeds alle geleerde technieken toe die in de beginners cursus zijn aangeleerd, maar tijdens deze cursus kun je zelf kiezen wat je maakt. Alles wat je tijdens de naailes maakt maakt mag je aan het eind van de cursus mee naar huis nemen.

Tijdens de cursus wordt begeleid door een gediplomeerd docente.Met veel persoonlijke aandacht en kleine groepjes. Je werkt in  een goed verlicht en ruim atelier, gevestigd in Rijswijk.  Het atelier is voorzien van ruim voldoende goed werkende naaimachines. Een naaicursus volgen bij Atelier voor Jou is niet alleen zeer leerzaam maar ook erg gezellig!

Wil je meteen beginnen? Misschien is de naaicursus voor beginners wat jou.