Naaicursus beginners

Voor mensen zonder, of met weinig ervaring met naaien biedt Atelier voor jou een naaicursus beginners aan. Met deze naaicursus beginners wil Atelier voor jou je eerst laten ervaren of je het  naaien leuk vindt en of het wat voor je is.

Wat leer je tijdens de naaicursus beginners?

Naaicursus beginnersTijdens de naaicursus beginners zullen onder andere de volgende zaken aan bod komen:

  • De naaimachine goed en probleemloos leren inrijgen en bedienen
  • Je raakt vertrouwd met een aantal gangbare naaitermen
  • Je leert waar je op moet letten als je een patroon op stof gaat leggen en gaat knippen
  • En je leert in deze naaicursus beginners een logische werkwijze aan zodat je bij je volgende projecten precies weet welke stappen er nodig zijn om tot een goed resultaat te komen.

Wat kan ik nadat ik de naaicursus beginners gevolgd heb?

Wanneer je de naaicursus beginners gevolgd hebt, kun je – met de tijdens de naaicursus aangeleerde werkwijze – zelf een naaimachine bedienen en thuis aan de slag. Wanneer je het leuk vindt om meer te leren, kun je na de naaicursus beginners doorstromen naar de naaicursus voor gevorderden. Deze cursus sluit aan op de naaicursus beginners: je gaat verder met de aangeleerde werkwijze en leert de ‘kneepjes van het vak’ met vooral nuttige tips die het plezier in het naaien ongetwijfeld vergroot.

Waarom Atelier voor jou?

Alle lessen bij Atelier voor jou zijn in kleine groepjes van maximaal 6 cursisten, met voldoende persoonlijke aandacht. De vaardigheden worden je stap voor stap op een rustige manier uitgelegd. Je werkt op je eigen tempo en eigen niveau. Het gehele atelier is uitgerust met voldoende goed functionerende naaimachines die vrij te gebruiken zijn door elke cursist. De naaicursus beginners omvat totaal 4 lessen van 2 uur. De kosten hiervoor bedragen € 80,00. Dit is inclusief het gebruik van de machines, de benodigde stof (keuze uit een ruime sortering), andere benodigde materialen en koffie/thee. Direct aanmelden? Meld je aan voor de naaicursus beginners via het formulier aan de rechterkant.

Heb je een vraag over deze cursus of workshop?

Stel je vragen via het onderstaande formulier!

Atelier voor jou draait op SYS PlatformSYS Platform