Naailes voor beginners II

In de Beginnerscursus I heb je de basisbeginselen van het naaien en het inrijgen van de naaimachine geleerd, je hebt kennis gemaakt met het werken met patronen en je hebt je eigen unieke tas gemaakt.

Wat leer je in de beginnerscursus II

Beginnerscursus II  is wederom een klassikale cursus waarin je veel nieuwe technieken kunt leren zoals o.a. het inzetten van een ritssluiting, de afwerking, zomen, etc.

Tijdens de Beginnerscursus II is er de mogelijkheid om je een eerste eigen kledingstuk te maken, dit kan zijn een rokje, een eenvoudige jurk of een top waarbij je als leidraad neemt een patroon met maximaal 5 patroondelen. In overleg bespreken we de moeilijkheidsgraad. Kies je voor een wat moeilijkere stof, dan neem je een makkelijk patroon, kies je voor een wat makkelijkere stof dan kun je het patroon iets gecompliceerder laten zijn.
Ook kun je kiezen voor het maken van iets anders dan kleding bijvoorbeeld kussenhoesjes, een andere tas of het leren aanpassen van bestaande kleding (korter, langer, smaller, breder maken) etc.

Kortom er is veel mogelijk, altijd vooraf in overleg vanwege de haalbaarheid en de moeilijkheidsgraad. En natuurlijk leer je weer veel handige tips en truc

Extra informatie

Voor het volgen van deze cursus is het noodzakelijk dat je de Beginnerscursus I gevolgd hebt of al enige ervaring met naaien hebt.

Je kunt jezelf na de beginnerscursus I ook inschrijven voor een van de wekelijkse cursussen op maandag-, dinsdag- of woensdagavond of woensdag- of donderdagochtend.

Wat moet je meebrengen?

Je eigen stof en fournituren. Meer informatie hierover volgt na aanmelding.

Data en cursustijden

Vanwege de afgekondigde maatregelen per 15 december 2020 is het tijdelijk niet mogelijk om aan te melden voor een nieuwe cursus.

De reeds geplande cursussen die geen doorgang kunnen vinden vanwege de maatregelen schuiven door. Een nieuwe planning volgt medio januari 2021 wanneer er meer duidelijkheid is omtrent het verloop en de mogelijkheden om weer te starten.

Kosten

€ 110,00

Maximaal aantal cursisten

Aantal: maximaal 5 cursisten

Heb je een vraag over deze cursus of workshop?

Stel je vragen via het onderstaande formulier!

Atelier voor jou draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches