Naailes voor beginners II

In de Beginnerscursus I heb je de basisbeginselen van het naaien en het inrijgen van de naaimachine geleerd, je hebt kennis gemaakt met het werken met patronen en je hebt je eigen unieke tas gemaakt.

Wat leer je in de beginnerscursus II

Beginnerscursus II  is wederom een klassikale cursus waarin je veel nieuwe technieken kunt leren zoals o.a. het inzetten van een ritssluiting, de afwerking, zomen, etc.

Tijdens de Beginnerscursus II maak je een eerste eigen kledingstuk, waarbij de voorkeur uit gaat naar een rokje.
Draag je zelf geen rokjes, dan kun je bijvoorbeeld ook een rokje maken voor een kind of je kunt kiezen voor een ander eenvoudig kledingstuk bijvoorbeeld een eenvoudige top of T-shirt.

Ook kun je kiezen voor het maken van kussenhoesjes, een andere tas of het aanpassen van bestaande kleding (korter, langer, smaller, breder maken) etc.

Kortom er is veel mogelijk, altijd vooraf in overleg vanwege de haalbaarheid en de moeilijkheidsgraad. En natuurlijk leer je weer veel handige tips en trucs.

Extra informatie

Voor het volgen van deze cursus is het noodzakelijk dat je de Beginnerscursus I gevolgd hebt of al enige ervaring met naaien hebt.

Je kunt jezelf na de beginnerscursus I ook inschrijven voor een van de vervolgcursussen op maandag-, dinsdag- of woensdagavond of woensdag- of donderdagochtend.

Wat moet je meebrengen?

Je eigen stof en fournituren. Meer informatie hierover volgt na aanmelding.

Data en cursustijden

zaterdag van 13.30 – 17.30 uur
op zaterdag 26 mei en 2 juni 2018 – vol

zaterdag van 13.30 – 17.30 uur
op zaterdag 9 en 16 juni 2018

Kosten

€ 95,00

Maximaal aantal cursisten

Aantal: maximaal 6 cursisten