Zaterdag – beginners

Wat leer je tijdens deze beginnerscursus?

Tijdens de beginnerscursus naailes leer je stap voor stap de basisvaardigheden die nodig zijn om goed te leren naaien. Na deze 2 middagen ben je in staat om ook thuis zelfstandig met de naaimachine aan de slag te gaan. Je leert de naaimachine goed bedienen, raakt vertrouwd met een aantal gangbare naaitermen en weet waar je op moet letten als je een patroon op stof gaat leggen. Bovendien leer je in tijdens deze dag een logische werkwijze aan zodat je bij je volgende projecten precies weet welke stappen er nodig zijn om tot een goed resultaat te komen. Naast de basisvaardigheden levert deze workshop je ook een unieke tas op, waarbij je de keuze hebt uit verschillende modellen. Heb je de smaak te pakken, dan kun je doorgaan met een vervolgcursus waarin je steeds zelfstandiger leert werken en je inzicht wordt vergroot.

Moet ik iets meenemen?

Atelier voor jou wil je eerst laten ontdekken of het naaien bij je past en je laten ervaren of je het ook leuk vindt. Je hoeft dus zelf nog niets aan te schaffen of mee te brengen voor deze workshop. Je maakt gebruik van de machines, gereedschappen, stoffen en materialen van Atelier voor jou. Heb je een eigen naaimachine en wil je deze graag beter leren kennen, dan is het uiteraard mogelijk om deze mee te brengen naar de les.

Workshopdata en tijden

Zaterdag van  9.00 – 13.00 uur
zaterdag 11 en 18 oktober 2014

Zaterdag van 9.00 – 13.00 uur
zaterdag 22 en 29 november 2014

Kosten

€ 95,00

Deze prijs is inclusief het gebruik van de machines en naaigereedschappen, de benodigde stof (keuze uit een ruime sortering), andere benodigde materialen en koffie/thee.

Maximaal aantal

6 cursisten

Atelier voor jou draait op SYS PlatformSYS Platform