Zelf kleding maken, leren door te doen.

Wil je zelf kleding maken?

Zelf kleding makenAltijd al zelf kleding willen maken? Je eigen bijzondere kleding die leuk, uniek maar vooral speciaal is? Atelier voor jou geeft naailes en naaicursussen waarin je onder andere leert zelf kleding maken. Of je nu kleding wilt maken omdat het leuk is, je uniek wilt zijn of een speciale maat hebt, Atelier voor jou helpt je graag op weg met het zelf kleding maken.

Waarom zelf kleding maken

Naast dat het erg leuk is om zelf je eigen kleding te maken, is het ook nog erg leerzaam. Tijdens de naaicursussen leer je zelf kleding maken door het te doen. Na de beginnerscursus en een vervolgcursus heb  je je eerste eigen gemaakte kledingstuk.

Nog nooit eerder achter een naaimachine gezeten? Tijdens de naailes voor beginners leer je de basistechnieken die nodig zijn om zelf kleding te maken. Je leert de werkwijze die nodig is om in een vervolgcursus met het zelf kleding maken aan de slag te gaan.

Zelf kleding maken in een gezellige en ontspannen sfeer, waarbij er ook tijdens de lessen hard gewerkt wordt. Je krijgt les van een ervaren, enthousiast – en tevens gediplomeerd – docente wiens passie het is om les te geven.

 

Atelier voor jou draait op SYS PlatformSYS Platform