Naailes voor beginners - AteliervoorJou.nl

Naailes voor beginners

Nieuw achter de naaimachine? Naailes voor beginners is speciaal ontwikkeld voor mensen zonder ervaring met de naaimachine.

In een korte cursus van 8 lesuren maak je een eigen tas. Ondertussen leer je hoe de naaimachine werkt en wat de stappen zijn naar een goed resultaat.

 

Instap cursus speciaal voor beginners zonder ervaring

Wat leer je in de cursus naailes voor beginners?

Je leert in deze cursus “Naailes voor beginners” stap voor stap de basisvaardigheden die nodig zijn om goed te leren naaien. Na deze cursus ben je ook in staat om thuis zelfstandig met de naaimachine aan de slag te gaan. Je leert in de beginnerscursus:

  • de naaimachine goed en probleemloos inrijgen en bedienen;
  • je raakt vertrouwd met een aantal gangbare naaitermen;
  • je leert waar je op moet letten als je een patroon op stof gaat leggen en gaat knippen;
  • je leert in deze beginnerscursus een logische werkwijze aan zodat je bij je volgende projecten precies weet welke stappen er nodig zijn om tot een goed resultaat te komen.

De eerste les staat vooral in het teken van het voorbereidende werk en een uitgebreide uitleg hierover. Tijdens de tweede les ga je aan de slag met de naaimachine. Na een goede uitleg van het inrijgen en het gebruik van de naaimachine ben je tijdens deze tweede les vooral bezig met het naaien. Naast de basisvaardigheden levert deze cursus je ook een uniek eigenhandig gemaakte tas op. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en een ruime sortering aan stoffen. 

Moet ik iets meenemen?

Atelier voor jou wil je tijdens de naailes voor beginners eerst laten ontdekken of het naaien iets voor je is en je laten ervaren of je het ook leuk vindt. Je hoeft dus voor de naailes voor beginners zelf niets mee te brengen. Je maakt gebruik van de machines, gereedschappen, stoffen en materialen van Atelier voor jou. Je hoeft dus ook niet in het bezit te zijn van een naaimachine om aan deze cursus deel te nemen. Heb je een eigen naaimachine en wil je deze graag beter leren kennen, dan is het uiteraard mogelijk om deze mee te brengen naar de les.

Cursustijden beginners

zaterdag 11 en 18 november 2023
van 9.00 – 13.00 uur 

 

Kosten

€ 135,00

Na aanmelding ontvang je een verzoek tot betaling van € 135,00. Na ontvangst van dit bedrag is je plaatsing definitief en krijg je hiervan een bevestiging.
De prijs is voor de gehele cursus inclusief het gebruik van de machines en naaigereedschappen, de benodigde stof (keuze uit een ruime sortering), andere benodigde materialen en koffie/thee.

Heb je een vraag over deze cursus of workshop?

Stel je vragen via het onderstaande formulier!

Atelier voor jou draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders