Naailes voor beginners

Naailes voor beginners

Maak je eigen tas tijdens de beginnerscursus!

De korte beginnerscursus (ook wel naailes voor beginners) is speciaal ontwikkeld voor de beginnende cursist die een goede en uitgebreide basis wil.

Wat leer je in de cursus naailes voor beginners?

Je leert in deze cursus “Naailes voor beginners” stap voor stap de basisvaardigheden die nodig zijn om goed te leren naaien. Na deze cursus ben je ook in staat om thuis zelfstandig met de naaimachine aan de slag te gaan. Je leert in de beginnerscursus:

  • de naaimachine goed en probleemloos inrijgen en bedienen;
  • je raakt vertrouwd met een aantal gangbare naaitermen;
  • je leert waar je op moet letten als je een patroon op stof gaat leggen en gaat knippen;
  • je leert in deze beginnerscursus een logische werkwijze aan zodat je bij je volgende projecten precies weet welke stappen er nodig zijn om tot een goed resultaat te komen.

Tijdens de eerste les ga je direct aan het werk met de naaimachine. Naast de basisvaardigheden levert deze cursus je ook een uniek eigenhandig gemaakte tas op. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en een ruime sortering aan stoffen. Heb je de smaak te pakken, dan kun je doorgaan met een vervolgcursus waarin je steeds zelfstandiger leert werken en je inzicht aanzienlijk wordt vergroot.

Moet ik iets meenemen?

Atelier voor jou wil je tijdens de naailes voor beginners eerst laten ontdekken of het naaien iets voor je is en je laten ervaren of je het ook leuk vindt. Je hoeft dus voor de naailes voor beginners zelf niets mee te brengen. Je maakt gebruik van de machines, gereedschappen, stoffen en materialen van Atelier voor jou. Je hoeft dus ook niet in het bezit te zijn van een naaimachine om aan deze cursus deel te nemen. Heb je een eigen naaimachine en wil je deze graag beter leren kennen, dan is het uiteraard mogelijk om deze mee te brengen naar de les.

Cursustijden beginners

Beginnerscursussen zijn er op maandag en zaterdag:

Op zaterdag – 2 lessen van 4 uur:

zaterdag van 9.00-13.00 uur – vol 
26 mei en 2 juni 2018

zaterdag van 9.00 – 13.00 uur
9 en 16 juni 2018

zomervakantie

zaterdag 9.00 – 13.00 uur
1 en 8 september 2018

Op maandag – gemengde les met beginners II
4 lessen van 2 uur

maandag van 18.00 – 20.00 uur – vol
start 4 juni 2018
vervolglessen 11, 18 en 25 juni 2018

Kosten

€ 95,00
Deze prijs is voor de gehele cursus inclusief het gebruik van de machines en naaigereedschappen, de benodigde stof (keuze uit een ruime sortering), andere benodigde materialen en koffie/thee.

Maximaal aantal cursisten

6 cursisten