Reacties van cursisten - Atelier voor jou

Reacties van cursisten

“Leerzaam, gezellig en thuis durf ik nu ook weer aan de slag omdat ik weet dat ik tijdens de les alles kan vragen. De lessen zijn een heerlijk ‘me-time’ momentje voor mij. Elke keer weer is het eind-resultaat beter dan ik had durven hopen, dankzij de kennis en het geduld van Marie-Louise.”
Marleen

DSC_0314….. “In het begin vermeed ik dingen met knoopsgaten en ritsen, maar ook daarvoor deins ik nu niet meer terug. Dat wordt allemaal duidelijk uitgelegd en het is voor Marie-Louise geen probleem om iets meerdere malen te vertellen.” …..
“Omdat je les hebt met andere mensen, doe je nieuwe ideeen op, zie je hoe iets wel (en soms niet) moet en is het ook nog eens gezellig.” ……
Andrea

 

IMAG0579…..“In de vervolgcursus ga je met jouw eigen ideeën aan de slag. En dat is super leuk! Geen idee is te gek en Marie-Louise neemt graag de tijd om samen met jou te kijken hoe je het door jou gekozen project perfect kan maken. Dus na het opnieuw bekleden van de kussens van mijn tuinset en het maken van een zomertuniek, ben ik mij nu aan het concentreren op een babyomslagdoek. En nog ideeën voor volgende projecten genoeg!”
Manuelle

“Marie-Louise heeft veel ervaring, is enthousiast en heel geduldig. Zij heeft vaak tips bij het maken van onze creaties hoe iets makkelijker of beter kan, waardoor onze creaties nog mooier worden. In de lessen wordt vaak hard gewerkt maar het is altijd gezellig en er is altijd tijd voor thee of koffie en een praatje.”
Elserieke

IMAG0501“Ben erg blij dat ik op naailes ben gegaan. Ik kan nu tenminste de kleren van mijn kids zelf repareren….scheelt een boel. Marie Louise geeft op een heldere en rustige manier uitleg en heeft altijd tijd voor je om je te helpen. Als enige man (jammer) in een vrouwengroep valt mij het gekakel best wel mee 😉 “
Casper


 
foto (21)“Licht sceptisch ben ik aan naailes begonnen…”dat kan ik toch nooit en is vast niks voor mij”! Dankzij de lessen, inspiratie en eeuwige geduld van Marie-Louise heb ik inmiddels heel wat gave projecten af kunnen ronden, variërend van een prachtige jurk voor een huwelijk tot een gave PTT-tas, een gaaf vest en heel veel rokjes….Dus ik kan het iedereen aanraden!”
Dorien

Atelier voor jou draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders